Termeni si conditii

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest Acord. El stabileşte termenii şi conditiile în care vă punem la dispoziţie serviciile noastre prin intermediul site-ului web www.europe-job.ro.

Daca folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de www.europe-job.ro, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Aceşti termeni şi condiţii se pot modifica în timp. Vă rugăm să verificaţi periodic rubrica Termeni şi Condiţii din cadrul www.europe-job.ro pentru a fi la zi cu toate modificările termenilor şi condiţiilor europe-job.ro.

Responsabilitatea datelor postate, a anunţurilor, a locurilor de muncă apartine TWO BUSINESS PARTNERS SRL prin intermediul site-ul web www.europe-job.ro.

 

Acord de confidenţialitate

Echipa TWO BUSINESS PARTNERS încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate şi la imagine al utilizatorilor portalului. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor portalului, o experienţă online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viaţa personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile pe care dumneavoastră le introduceţi în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveţi în vedere.

 

Notă de informare privind protecţia datelor personale

 

Accesarea sau utilizarea Site-ului www.europe-job.ro implica acceptarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului si actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara adusa acestui Site.

 

TWO BUSINESS PARTNERS, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră (persoane fizice). Datele sunt colectate prin mijloace automatizate si manuale, iar scopul colectării datelor este inregistrarea in baza de date a firmei, in vederea  desfasurarii activitatii de plasare a fortei de munca intern si international, precum si informarii dvs. cu privire la serviciile pe care TWO BUSINESS PARTNERS SRL le presteaza si care ar putea prezenta interes pentru activitatea dvs.

Datele cu caracter personal prelucrate de către TWO BUSINESS PARTNERS SRL sunt: nume, prenume, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, date din permisul de conducere, loc de munca, e-mail, telefon, situatia familiala, profesie, formare profesionala-diploma-studii, cetatenia, date bancare, situatie militara, obisnuinte/preferinte/comportament, voce, imagine, caracteristici fizice/antropometrice, semnatura.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru inregistrarea in baza de date a firmei, in vederea  desfasurarii activitatii de recrutare si plasare forta de munca intern si international. Refuzul dvs. determina determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai partenerilor cu care societatea are incheiate parteneriate comerciale, in vederea desfasurarii activitatii de plasare a fortei de munca sau autoritatilor publice, numai in cazul in care autoritatile publice o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la TWO BUSINESS PARTNERS SRL, str. Leandrului, nr.7 Timisoara, jud.Timisoara sau la office@europe-job.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră pot fi transferate în statele in care TWO BUSINESS PARTNERS SRL are incheiate parteneriate in vederea desfasurarii activitatii de plasare a fortei de munca conform contractelor incheiate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Aria de acoperire a securităţii datelor cu caracter personal

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul www.europe-job.ro. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul www.europe-job.ro

 

Dezvăluirea şi transmiterea informaţiilor cu caracter personal

TWO BUSINESS PARTNERS SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

europe-job.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs. ;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de TWO BUSINESS PARTNERS SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.

- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

- e prevazut intr-o dispozitie legala;

- protejeaza drepturile companiei TWO BUSINESS PARTNERS SRL sau companiilor afiliate;

- previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

- protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

- aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de europe-job.ro , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care europe-job.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care europe-job.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.europe-job.ro.

 

 

 

 

CV-urile

In cadrul site-ului www.europe-job.ro, va oferim ocazia sa va inregistrati un CV in varianta simpla, mentionand datele dvs de contact, experienta si domeniile de interes, si/sau incarcand un CV in format txt, pdf pe care noi il vom inregistra in baza de date a companiei. Acest CV va fi utilizat de noi pentru a va gasi o pozitie potrivita preagtirii si domenilor solicitate.

 

Dreptul dvs. de a vă modifica şi sterge datele dvs. deţinute de operator

In cazul in care va modificati datele de cont trimise anterior, va rugam sa trimiteti un nou CV sau un email cu aceasta mentiune la office@europe-job.ro, vechiul CV fiind astfel inlocuit.

In cazul in care doriti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date puteti sa o faceti oricand, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@europe-job.ro. Stergerea se va face printr-o cerere datata, semnata scu subiectul "Solicit stergerea CV-ului din baza de date" ).

 

Securitatea datelor

Pentru securitatea si confidentialitatea datelor domeniul europe-job.ro este protejat de o parola.

 

Feedback

Site-ul ofera posibilitatea utilizatorilor de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularului de contact sau direct pe e-mail va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@europe-job.ro
Va multumim ca folositi serviciile TWO BUSINESS PARTNERS.

 

Mentiuni

www.europe-job.ro isi rezerva dreptul de a selecta candidatii, de asemenea avand dreptul de a exclude orice candidat din baza de date fara a fi obligat sa ofere acestuia vreo explicatie si de a nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza credibilitatea sau acuratetea datelor publicate de catre candidati.

Toate informatiile publicate pe www.europe-job.ro sunt proprietatea www.europe-job.ro.